Beneficii atârnat de o bară

Beneficii atârnat de bară. Probabil că nu ne-am gândi că simplul atârnat de o bară sau suspendarea de o bară ne-ar putea aduce beneficii. Probabil că beneficiile cele mai mari pot fi observate mai ușor în cazul începătorilor. Deși acest „exercițiu” să îi spunem, fiindcă el este propriu zis mai mult o poziție decât un exercițiu. Un exercițiu reorezintă o mișcare bine coordonată dintr-un punct a într-un punct b. Mai mult sau mai puțin static. Însă atârnatul de o bară este doar o poziție statică, însă poate fi foarte eficientă pentru întărirea articulațiilor și dezvoltarea ulterioară a masei musculare pentru realizarea unor exerciții precum tracțiunile sau chiar a flotărilor. Cel puțin aceasta am înțeles eu urmărind videoclipul de mai jos. Vă voi traduce și cele 3 avantaje pe care cei care au realizat videoclipul consideră că pot beneficia cei care realizează această poziție.

Ei consideeă că oricine poate beneficia de atârnat de o bară în fiecare zi, cel puțin 3 minute. Printre beneficii se numără îmbunătățirea puterii de prindere. Pentru a realiza un atârnat la o bară nu trebuie să realizați tracțiuni, trebuie doar să stați atârnat / suspendat de o bară. În ceea ce privește nivelul de fitness: oricine poate beneficia de această poziție, indiferent de vârstă, pentru că este simplu, si nu numai pentru începători.

Beneficii atârnat de bară / suspendat de bară

traducere video dedesubt

1. Stabilitatea umerilor este îmbunătățită (mușchii scapulari, înconjoară omoplatul conectat la umăr și partea superioară a brațului se dezvolta când vă atârnați în fiecare zi). Mușchii scapulari mai puternici vă pot ajută să aveți o stabilitate mai bună a articulațiilor, ceea ce va conduce la o îmbunătățire a activităților zilnice. Stabilitatea articulațiilor este necesară pentru orice activitate care necesită să duceți mâinile deasupra capului.

2. Mușchii antebrațelor cresc și se întăresc (majoritatea exercițiilor pentru partea superioară a corpului se concentrează pe bicepși și pe tricepși. Pentru acest motiv exercițiile pentru antebrațe sunt tratate superficial. Antebrațele pot fi dezvoltate prin suspendarea pentru o perioadă de minim 3 minute în fiecare zi. Exercițiile regulate vă pot de asemenea ajuta să ridicați, să împingeți și să trageti obiecte în timpul sarcinilor curente de zi cu zi. Deoarece atârnatul pune o continuă presiune pe antebrațe după o perioadă de timp va duce la o dezvoltare a antebrațelor.)

3. Îmbunătățește puterea de prindere (suspendarea de o bară ajuta la dezvoltarea antebrațelor, iar aceasta ajuta la o putere de prindere mai bună. Acest exercițiu implică atârnarea de o bară câteva minute, chiar cu stamina pentru a rezista. Tot posibilul ca mâinile să vă alunece, dar oricum cu timpul și cu.practica acest risc va scădea, si cu timpul pe măsură ce veți deveni obișnui cu atârnatul puterea de prinderea va fi din ce în ce mai bună fiindcă degetele și încheietura vor deveni din ce în ce mai flexibile.)

4. Creșterea mobilității și a flexibilității (mușchii lați dorsali se vor dezvolta – mușchiul latissimus dorsi – și vor avea mai multă putere. Acești mușchi dorsali lați, care ajung de sub braț până deasupra liniei mediene, sunt cei care vă restricționează capacitatea de a ridica ceva deasupra capului când sunt nedezvoltați. Dar suspendarea de o bară vă ajută să vă dezvoltați acești mușchi, ceea ce cirpul dvs. are disperată nevioie. Și de asemenea vă va mări mobilitatea ceea ce vă ca ajuta să vă mișcați întregul corp.)

5. Obțineți o postură mai bună, nu mai stați cocoșat (când realizați aceasră poziție de suspendare la bară, greutatea vă este distribuită egal pe ambele brațe, fiibdca ambele brațe apucă bara. Ca o consecință a acestui fapt are loc o aliniere a întregului corp, ajustând o nealiniere care poate cauza probleme spatelui si chiar poziția capului. De exemplu: daca aveți o slujbă în care lucrati multe ore la birou, în care stați mai aplecat mai mult pe un umăr decât pe celălalt. Această problema poate cauza probkeme cu genunchiul sau probleme de pronație în talpă. Din fericire cu acest exercițiu va puteți îmbunătăți aceste probleme.

6. Coloana vertebrală se decomprimă (multe dintre activități și acțiunile din ziua de azi comprimă coloana vertebrală. Chiar și în activități simple precum prese, deadlifturi și genoflexiuni. Chiar și simpla așezare pe un scaun sau un fotoliu pentru o perioadă lunga de timp. Ajută întinsul pe orizontală. Ridicarea deasă comprimă discurile vertebrale rezultând în proeminențe și hernii care provoacă durere. Această poziție este eficientă pentru aceste probleme.

7. Îmbunătățește rezistența zonei abdomenului (atârnatul antrenează mușchii abdomenului pentru a îmbunătăți poziția și stabilitatea. Exerciți precum abdomene, plank sau flotările necesită un abdomen puternic. Prin suspendarea la bară în fiecare zi veți câștiga o zonă mediană mai puternică. Veti deveni mai puternic și mai rezistent.)

8. Îmbunătățește performanța tracțiunilor (stăpânirea atârnatului este un pas important în realizarea tracțiunilor. Întărirea părții inferioare a corpului prin întărirea și a abdomeniului prin prin sesiuni de atârnat la bară pune bazele unor tracțiuni mult mai eficiente facând exercițiile mult mai accesibile și mai bine gestionate.)

9. Creșterea în înălțime (suspendarea la bară întinde fiecare os și mușchi din corp, contrabalansând acțiunea gravității și promovând creșterea. Asta nu te va face în mod spectaculos mai înalt, dar încorporarea acestei poziții în rutina ta zilnică poate menține sănătatea coloanei vertebrale și prevenirea pierderii în înălțime ca urmare a compresiei. Oricum, înainte de realizarea acestei poziții este bine de știu că cei care au avut sau au dureri în zona umerilor, dislocări, tulburări hipermobile sau alte probleme de săbătate ar trebui să consulte un medic înainte de a realiza rutina de suspendare la bară.

În concluzie, în timp ce beneficiile sunt numeroase este bine ca această poziție să o realizați cu precauție și atenție adaptat pentru condiția de sănătate a fiecărei persoane în parte. Înainte de a investi în echipamente scumpe pentru corectarea poziției luați în considerarea simplificitatea și eficiența acestui exercițiu. Cu ghidarea și ajutorul potrivit încorpororarea atârnării de o bară în programul de zi cu zi poate conduce la îmbunătățirea per ansamblu a stării de sănătate și fitness. Dacă nu ai încorporat deja suspendarea de o bară în programul tău zilnic folosește acest videoclip pentru a începe.

Acest articol are doar un scop informativ. Cel mai bine este să vă consultați si cu nedicul dvs. peesonal pentru cele mai bune sfaturi și recomandări!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pe acest blog veți găsi informații utile despre sănătatea fizică și sănătatea psihică. Cum să vă mențineți sănătatea, cum să vi-o recuperați (fiindcă până la un punct ea mai poate fi recuperată). De cele mai multe ori sănătatea există o legătură între sănătatea fizică și cea psihică.

Legătura noastră cu Dumnezeu poate deterioara relațiile cu ceilalți oameni și de asemenea sănătatea noastră va avea de suferit pe termen scurt, mediu si lung. O deterioare a sănătății în plan spiritual, ulterior, ne poate afecta și în plan fizic.

Recomandăm blogurile convorbiriduhovnicești.ro și evenimenteduhovnicești.ro

De asemenea recomandăm magazinul online de handmade / produse lucrate manual handmade.luxdesign28.ro . Un magazin de cadouri cu preturi pentru fiecare buzunar.

Ora României este GMT +2. Momentan ora României este setată pe ora de iarnă. În scurt timp ea va fi resetată pentru ora de vară.

9 aminoacizi esențiali albire păr adulți albire păr tineri Alzheimer bărbații de 40 de ani bărbații de 50 de ani bărbații de 80 de ani calciu ceața mentală colesterol bun colesterol rău colină cupru declinul cognitiv dr. Dale Bredesen farmacia dr. max fibre fier HDL hemoroizi dureroși hemoroizi nedureroși hipertrofia benignă de prostată LDL lipsa de somn lycopene mangan melasă ecologică minerale mâncare pe post de medicament mărirea prostatei oul super aliment ouăle bune sau rele potasiu pronat păr alb reversare albire păr roșii soia spirulină statul pe wc stresul sănătate preventivă vitamina K vitamine îmbătrânirea